Privacy verklaring

Dit is de privacyverklaring van Ronsblog. In deze privacyverklaring informeren wij je over het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Korte privacyverklaring

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, waaronder de volgende doeleinden:

  • Voor het maken en analyseren van bezoekersstatistieken

De personen van wie wij de persoonsgegevens verwerken hebben bepaalde rechten met betrekking tot hun gegevens.

Waarvoor gebruiken wij jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om de browser en/of het apparaat te herkennen.
  • Voor het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid van de website
  • Voor het maken en analyseren van bezoekersstatistieken

Op welke grondslagen (“rechtsgronden”) is het gebruik van jouw gegevens gebaseerd?

Wij gebruiken jouw gegevens op basis van de volgende grondslagen (“rechtsgronden”):

  • Jouw toestemming.
  • De gegevens zijn nodig om te voldoen aan een op ons rustende wettelijke verplichting.

Worden jouw gegevens doorgegeven naar buiten de Europese Economische Ruimte (EER)?

Nee, wij geven jouw gegevens niet door naar buiten de Europese Economische Ruimte, ze worden alleen opgeslagen op servers die zich binnen de Europese Economische Ruimte bevinden.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor wij ze verzamelen, ontvangen en/of gebruiken.

In het algemeen hanteren wij daarbij de volgende bewaartermijnen:

Alle correspondentie via het contactformulier zal niet langer dan 12 maanden bewaard worden

Cookies

Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies. Dit is nodig om bij te houden hoeveel bezoekers op onze website langskomen, wat zij hier doen en hoe wij onze bezoekers beter van dienst kunnen zijn. Een cookie is een (klein) bestand dat bij een bezoek aan een website op het apparaat van de bezoeker wordt geplaatst. Deze cookies dragen zorg voor een betere website, een website die naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Uw gegevens inzien, bewerken of verwijderen

Natuurlijk heeft u het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te bewerken en/of te verwijderen. Ook kunt u bezwaar maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens door ons. U kunt een verzoek indienen om uw persoonsgegevens in te zien, deze kunnen wij via een computerbestand naar u of een andere, door u aangewezen, organisatie sturen.

U verzoek kunt u insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste persoon uw persoonsgegevens sturen vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Zorg er wel voor dat u de volgende velden zwart maakt:

  • ● de strook met nummers onderaan het paspoort;
    ● paspoortnummer;
    ● burgerservicenummer;
    ● foto

Dit is ter bescherming van uw privacy. Wij reageren uiterlijk binnen 4 weken na uw aanvraag.

Daarnaast is het mogelijk om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze website vindt u via deze url: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kunnen we deze privacyverklaring aanpassen?

Ja. Deze privacyverklaring is van 18-11-2018. We behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Als het om een belangrijke wijziging gaat zullen wij je daarvan op de hoogte brengen, bijvoorbeeld door je daar een email-bericht over te sturen.