Reparatie en onderhoud van u flipperkast

Bij Ronsblog bent u aan het juiste adres als het gaat om reparatie en/of onderhoud van u flipperkast.

U kent het misschien wel en niets is zo vervelend wanneer er tijdens het spel een bal blijft hangen, de kast uitgaat of ineens alle lampen ermee stoppen. Flipperkasten zijn soms levende apparaten met al hun nukkige eigenschappen. Onderhoud is belangrijk om de kast in perfecte conditie te houden, de meeste zijn immers al ver op leeftijd en dat zorgt voor slijtage van de onderdelen. Ronsblog repareert en onderhoud Williams flipperkasten vanaf sytem 6 tot WPC 95. Voor reparatie van oudere flipperkasten of andere merken zal in overleg gekeken moeten worden wat het probleem is en of dit hersteld kan worden. Onderhoud van deze flipperkasten is natuurlijk altijd mogelijk.

WPCFailed12VRCircuit
Condensator van het 12 volt circuit heeft gelekt en moet vervangen worden.

WPC12VFilterCapLeakDamage

Hierboven een klein voorbeeld van een storing in een Getaway flipperkast.


Wilt u een prijsopgave aan huis?

U kunt contact opnemen via het contactformulier voor een prijsopgave aan huis of een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kleine storingen kunnen aan huis verholpen worden maar voor onderhoud of reparatie van grote storingen vervoer ik de flipperkast naar mijn werkplaats en breng hem ook weer aan huis.